Laeg Mortemir vai Eledar

Laeg Mortemir vai Eledar

*1988 - 2015

Elfí multiinstrumentalista, písničkář a příležitostný skladatel. Zabýval se především tvorbou vlastních písní s fantasy a historickými náměty.

Spolupracoval se skupinou Weytora, Barbarpunk a Falešné společenstvo. 

Diskografie
Autorská alba

  • Hra na hrdiny 2010)
  • Báje v nás (2011)
  • Krajina věží (2012)
  • K Vašim službám (2016)

Hostování

  • Fëanor a jeho synové (2010)
  • Vždycky budeme někomu vadit (2011)
  • Barbarpunk (2014)

Více


Členství v uskupení

Doplňující informace

Web: www.laeg.cz